Miresevini në faqen zyrtare të Universitetit Justiniani I. www.justinianiipare.com, e-mail: info@justinianiipare.com . Bulevardi "Zog I" (në krah të Ministrisë së Drejtesisë) Sekretaria: Tel: +355 42 225280 , +355 6820 11 33
 
UNIVERSITETI JUSTINIANI I

MENUJA KRYESORE

Universiteti Justiniani I
Fakulteti i Drejtesise
Fakulteti i Diplomacise

PROGRAMET E STUDIMIT

Programet e Studimit Cikli I
Programet e Studimit Cikli II
Programet e Studimit Cikli III

STUDENTET

Qeveria Studentore
Aktivitete
Njoftime per Studentet

KERKIMI SHKENCOR

Botime
Aktivitete
Bashkepunime

REVISTA "Justiniani I"

Historiku i Revistes
Botimet
Bashkepunimi

BURIMET NJEREZORE

Stafi
Sekretaria
Njoftime

ADRESA DHE LIDHJE

Universitete Shqiptare
Universitete te Huaja
Institucione Shteterore

LEGJISLACIONI

Dokumentacioni
Ligje, Vendime, Udhezime

LIDHJE TE PERDORSHME

Justiniani Chat
www.google.com
www.yahoo.com
www.facebook.com

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerUNIVERSITETI JUSTINIANI I, JU URON MIRSEARDHJEN DHE SUKSESE PER VITIN E RI AKADEMIK 2011-2012

Dr. Adnor Shameti

UNIVERSITETI "JUSTINIANI I"
I AKREDITUAR NGA MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES
Themeluar dhe drejtuar nga Dr. Adnor Shameti.
Miratuar me vendim te Keshillit te Ministrave, Nr. 156, Dt. 15.03.2006. Me VKM Nr.174 Dt. 19.02.2009 miratohet Fakulteti i Diplomacise, Diplome e Nivelit te Dyte (ndryshuar ne “Master i Shkencave”). Me VKM Nr.652 Dt. 28.05.2009 miratohet hapja e Master i Nivelit te Dyte ne Shkencat Juridiko-Penale, me VKM Nr.319 Dt. 05.05.2010, miratohet hapja e Master i Nivelit te Dyte ne te Drejten Publike dhe ne te Drejten Civile, te cilat me ndryshimet ne ligj, shnderrohen ne Mastera Profesional....
lexo më shumë


DIPLOMIMI
Studimet e larta vazhdojne 5 vjet, me programe mesimore sipas Deklarates se Bolonjes sistemi 3+2). Ne perfundim studenti diplomohet “JURIST” dhe mund te punesohet ne sektorin shteteror e privat. *Per te marre diplomen “MASTER I SHKENCAVE” ose “MASTER PROFESIONAL”, studentet mund te vazhdojne studimet ne Fakultetin e Drejtesise te Universitetit “JUSTINIANI
I” ne te tre drejtimet, Civil, Publik dhe Penal....lexo


BROSHURA : UNIVERSITETIN JUSTINIANII 2011, PROGRAMET, DOKUMENTACIONI, REGJISTRIMI, TARIFAT ETJ

Konferenca, "LEGJISLACIONI DHE DREJTËSIA SHQIPTARE PËRBALLË SFIDAVE TË INTEGRIMIT NË BASHKIMIN EVROPIAN", organizuar nga Universiteti Justiniani I

BOTOHET NUMRI I PARE I REVISTES JUSTINIANI I <lexo>


Numri i Vizitorëve


Faleminderit që vizituat faqen tonë!

Për cdo informacion na kontaktoni në adresën Adresa: Bulevardi "Zogu I", Në krah të Ministrisë së Drejtësisë

Rektorati: Tel: +355 68 20 11 333

Sekretaria: Tel : +355 42 225280, +355 69 22 97 356 E-mail: info@justinianiipare.com ,

web:wwww.justinianiipare.com


InformacioneKa filluar regjistrimi ne Universitetin Justiniani I ne te dy ciklet e studimit. Informohu ne broshuren e institucionit ose na kontaktoni ...kliko...
Sekretaria mesimore njofton fillimin e provimeve te vjeshtes per vitin akademik 2010-2011...
Ne 15 korrik MASH/APAAL/CHE publikuan rezultatet e rankimit te universiteteve ne Shqiperi. Ne keto rezultate Universiteti Justiniani I ka marre vleresimin maksimal ne fushen e drejtesise..kliko

Filluan regjistrimet ne Universitetin JUSTINIANI I per vitin akademik 2011-2012. Na kontaktoni per me shume per kriteret e regjistrimit <<klikoni>> , ose na kontaktoni ne adresen e mesiperme
Universiteti Justiniani I tashme ne facebook. Klikoni per tu bere pjese e grupit tone!
   

Faqja kryesore         Rreth nesh        Sherbime        Kontakt        Vendodhja     Copyright ©: Justiniani I 2009,Webmaster